E09 & E10 Temperatuur van het toestel te laag of te hoog

Wanneer de temperatuur van het toestel lager is dan -15°C of hoger dan 50°C, kan er geen test uitgevoerd worden omdat de temperatuur buiten de toleranties is om een goede werking van het toestel te kunnen garanderen.  Plaats het toestel in een omgeving zodat de temperatuur van het toestel terug binnen de werkingstemperaturen valt. In normale omstandigheden zal het toestel reeds na enkele minuten terug gebruikt kunnen worden.

Tip: bewaar bij koude temperaturen het toestel in je binnenzak of dicht bij uw lichaam. De fuel cell zal ook opwarmen wanneer u het toestel vasthoud.

E09 & E10 Température de l’appareil trop basse ou trop élevée

Si la température de l’appareil est inférieure à -15°C ou supérieure à 50°C, aucun test ne peut être effectué car la température est en dehors des tolérances afin de garantir le bon fonctionnement de l'appareil. Placez l'appareil dans un environnement tel que la température de l'appareil retombe dans les températures de fonctionnement. En temps normal, l’appareil peut être réutilisé après quelques minutes.

Note: par temps froid, rangez l'appareil dans votre poche ou près du corps. La pile à combustible chauffera également lorsque vous tenez l'appareil.