Voor een test kan afgenomen worden zal het toestel steeds automatisch een blanco controle uitvoeren om te controleren of de fuel cell vrij van alcohol is. Indien deze test als resultaat niet gelijk is aan 0 zal de code E11 op het scherm verschijnen.   Gelieve dan even te wachten om een om een nieuwe test op te starten. Ook dan zal het toestel weer een blanco controle uitvoeren. Indien de code E11 op het scherm blijft komen is er een probleem en moet het toestel nagekeken en/of hersteld worden.

E11 – Test à Blanco échoué

Pour effectuer un test, l'appareil effectuera toujours automatiquement un test à blanc pour vérifier si la pile à combustible est exempte d'alcool. Si ce test n'est pas égal à 0, le code E11 apparaîtra à l'écran. S'il vous plaît attendez un moment pour commencer un nouveau test. L'appareil effectuera alors à nouveau un test à blanc. Si le code E11 reste sur l'écran, il y a un problème et l'appareil doit être vérifié et / ou réparé.